Social Media Hulp

Eerste hulp bij social media

Ik kan jou/jullie helpen bij het opzetten van (bedrijfs)pagina’s/accounts op Facebook, Instagram en Twitter. Natuurlijk moet je hier regelmatig content op plaatsen met de juiste afmetingen. Voor het vormgeven en invoeren bied ik ook de helpende hand d.m.v. uitvoering of uitleg. Je kunt een heleboel van te voren inplannen.  Voor mijn hulp vraag ik niet de hoofdprijs omdat ik ook graag mijn portfolio wil vullen. Clubs, verenigingen, stichtingen en beginnende en kleine ondernemers trek gerust aan de bel.

Tevens kan ik uitkomst bieden bij het onderhouden en het plaatsen van content op websites. Voor het maken van een kleine website in WordPress kun je ook gerust een beroep op mij doen.

Vragen? Nieuwsgierig wat er allemaal mogelijk is? Gebruik de Whatsapp knop en je krijgt heel snel antwoord.

Voorbeelden

Wat je tegen kunt komen op socialmedia  waar ik mij mee heb bemoeit

Op de website mooieplekkennoordnederland.nl vind je mooie plekken waar je foto’s kunt maken in de Noorderlijke provincies.  De website is gemaakt met WordPress en Elementor.  Aan deze site zitten onder meer een Instagram- en een Facebook account vast. Ook wordt Pinterest ingezet. Alle 3 kanalen hebben hun eigen functie en doelgroep. Het meeste wordt Instagram ingezet omdat het voornamelijk om foto’s gaat. Alle berichten op Instagram en Facebook worden van te voren ingepland. 

Er wordt voor gezorgd dat op alle kanalen de website Mooie plekken Noord Nederland herkenbaar is.. Natuurlijk gebeurd plaatsing op gezette tijden. Want nuttige content dat herkenbaar is en met regelmaat ververst wordt is een must voor een beginnend website als deze.

Alle content op deze website is vormgegeven met de Adobe-producten als Indesgin. Illustrator en natuurlijk Photoshop.


precies op maat voor een story op Instagram

Hiernaast- en boven zie je content wat speciaal gemaakt is voor Facebook en Instagram. Net als Pinterest hebben de genoemde socialmedia kanalen ieder hun formaten. Voor Kieqseem geen probleem. Er kan zelfs een eigen huisstijl aangemeten worden zodat jou bedrijf nog meer opvalt op de socials.