Nieuws

Fotograferen op het Graspopfestival

mei 2023

Ik heb de kans gehad om in Baflo op het Graspop-festival te mogen fotograferen. Daar heb ik mooi de foto-workshop en tips van Jan Lenting (concertfotograaf) in de praktijk kunnen brengen. Wat een toffe ervaring. Ben je nieuwsgierig naar de foto’s van o.a. Son Mieux kijk dan hier 

Deelnemer Schierste Ploatje 2023

Mei 2023

Ik doe mee met het Schierste Ploatje 2023. Meer info vind je hier : www.schiersteploatje.nl 

Hiernaast zie je mijn inzending voor de 1e opdracht. De jury vond het een 3e plek waard.

Start opleiding beroepsfotograaf

november 2022

Medio december start ik met de opleiding beroepsfotograaf bij het NHA. Mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het STAP-budget. Ik ben hier zo blij mee dat ik de kans krijg om op deze manier van mijn hobby mijn werk te maken. Ik heb al een redelijke basis, maar de opleiding zal ook onderdelen bevatten waar ik nog niet zoveel ervaring mee heb. Ik kom vast nog wel een keer met de vraag op de proppen wie er mee wil werken aan bijvoorbeeld een fotoshoot.

Foto in het Dagblad van het Noorden

Dubbel zo mooi

Februari 2022

De foto hiernaast is begin februari geplaatst in het Dagblad van het Noorden. Hij is gemaakt in de herfst van 2021 op een mistige dag vlakbij het Klooster van Ter Apel.