Werkwijze/Visie

Ik ben een allround gecertificeerd fotograaf die geen uitdaging uit de weg gaat. Kieqseem zie ik Anno 2024 als een startup project. Ik wil namelijk precies uitvogelen hoe ik als WAO-er mijn diensten het beste kan aanbieden en uitvoeren. Zo ben ik al wel wat aan het ondernemen, maar nog geen officiële ondernemer. Ik vind ervaring opdoen en een fatsoenlijk portfolio opbouwen belangrijk.  Wat ik ook leuk vind is het op weg helpen van mensen die net beginnen te fotograferen, d.m.v. workshops of fotowalks in een natuurlijke of stedelijke omgeving waar ik bekend ben. Kortom ik zit niet stil en ben mij nog vol op aan het ontwikkelen.

Heb je interesse om eens met mij (samen) te werken, klik dan hier voor de contactgegevens.  Goede communicatie heb ik trouwens hoog in het vaandel staan.

Januari 2024 , Anno Kruize