Scroll naar onderen voor de mooiste foto's

Landschap & Natuur

in Stad en Ommeland

mooiste licht in de vroege morgen

Ik ga graag vroeg op pad met de camera

Wat fijn dat je hier even op deze plek op het “www” kijkt. Hier vind je alle foto’s die ik door de jaren heen heb gemaakt van landschappen en alles wat met de natuur heeft te maken. Wat er van jongs af aan al in zat kwam er op latere leeftijd helemaal uit. Ik ben vandaag de dag veel bezig met fotografie en kom graag in de natuur. Het liefst op plekken waar ik geen mens tegen kom, vooral in de vroege morgen wanneer de zon de natuur het mooist belicht en kleurt.

ogen, inzicht,aanleg creativiteit

Een dure camera zegt niets

Mijn foto’s zijn niet gemaakt met dure apparatuur. Bijna alles wat ik heb is tweedehands, maar wel van een goede kwaliteit. Fotograferen is meer dan een goede camera. Een stel goede ogen, inzicht, aanleg en creativiteit zijn net zo belangrijk.  Nieuwsgierig naar mijn werk en wil je het bekijken in een groot formaat? Je kunt hierboven een keuze maken uit mijn portfolio. Wel even op een groot scherm kijken hé en vooral niet op een smartfone…..

Portfolio

Volg mij ook op sociale media

Een stel goede ogen zijn belangrijker voor een fotograaf dan een dure camera
Anno E. Kruize

Kijk eens op deze website van mij