Wie is Kieqseem?

De naam Kieqseem heb ik jaren geleden bedacht als naam voor mijn Instagram account. Het betekent zoiets van kijk eens even….. maar ook kiek eens even, met betrekking op maak eens even een foto. Fotograferen doe ik al jaren. In het begin veel in de natuur en landschappen op de automatische piloot. Sinds 2019 heb ik mij meer en meer technieken aangeleerd om betere foto’s te maken. Plekken waar ik mooie kieqjes heb gemaakt kun je trouwens vinden op de mooie kieqplekjes-kaart. Naast het kieqen zelf heb ik me ook meer en meer toegelegd op het bewerken van foto’s, het vormgeven en hoe ze te laten zien op socialmedia. Ik hield mij ook al jaren bezig met sportfotografie (voetbal). In 2022 ben ik mede doordat ik een opleiding ging volgen als beroepsfotograaf mijn horizon gaan verbreden. Op dat pad naar die horzion kwam ik ook bedrijfs-, mensen-, gelegenheids- en eventfotografie tegen. 

Wat is Kieqseem?

Kieqseem is naast fotograferen ook bekend met vormgeving en hulp bij sociale media. Heel kort,  sta ik voor de beste mix voor mooi beeldmateriaal dat overal kan worden gepubliceerd. Wat ik al allemaal gedaan heb kun je onder meer vinden op deze mobiele website, maar wil je even verder kieqen dan je neus lang is dan moet je gaan kijken op grote broer www.kieqseem.nl. Doe dit wel even op een groot scherm, dan pas zie je hoe mooi mijn foto’s zijn.   Zoals je eerder al kon lezen kan ik ook vormgeven, denk dan bijvoorbeeld aan visitekaartjes, logo’s, kalenders of menukaarten.  Op deze mobiele website vind je trouwens ook al mijn socialmedia-kanalen.

Verder zie ik Kieqseem Anno 2023 zien als een startup project, ik wil namelijk precies uitvogelen hoe ik mijn diensten het beste kan aanbieden en uitvoeren. Zo heb ik dus wel mijn website maar ben ik nog geen officiële ondernemer. Ik ben bezig om mijn portfolio uit te breiden. Zodoende vraag ik niet de hoofdprijs, soms is zelfs een reiskosten- en/of vrijwilligersvergoeding voldoende.

Waar kom je Kieqseem tegen?

Kieqseem kun je overal tegenkomen. Ik ben zeer mobiel en flexibel dankzij mijn mini-camper, waar mee ik vanuit Stadskanaal overal naar toe kan en dus ook langer kan verblijven mocht dat noodzakelijk zijn.

Waarmee werkt Kieqseem?

Ik werk met Nikon camera’s en Nikon- en Sigma lenzen.  Voor elke situatie binnen of buiten heb ik wel een oplossing om tot mooie beeldmateriaal te komen. Verder werk ik met Adobe Photoshop, Lightroom, Illustrator, Indesign en WordPress.