Klik hier voor mijn portfolio

Mensen

(zakelijke) portretten, familie- loveshoots & meer

opleiding beroepsfotograaf

Natuurgetrouwe portretten

Tijdens mijn opleiding tot beroepsfotograaf ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met portretfotografie.  Ik was al wel gefascineerd om mensen mooi in beeld te brengen tijdens een evenement of een voetbalwedstrijd. Het verschil met portretfotografie is dat het onderwerp altijd weet dat er gefotografeerd wordt. Vanaf de 1e dag dat ik dit moest oefenen heb ik altijd al het doel gehad om te proberen zo natuurgetrouwe  portretten te gaan maken. Inmiddels heb ik de smaak te pakken en ben ik bezig mijn portfolio te vullen met beeldmateriaal.

rustig, gewoon,geduld en humor

Mensen gezocht

Ik probeer inspiratie te vinden op Pinterest en maak daar ook graag een bord aan voor een klant zodat alleen klant en ik het bord met pins kan zien. Zo heb ik naast een intro-gesprek een prima indruk welke kant de klant op wil met de shoot.

Ik ben nog op zoek naar mensen die een portret van zichzelf willen hebben gewoon voor om in te lijsten of voor een zakelijk profiel. Misschien zijn er verliefde stellen in voor een loveshoot. Gezinnen  en kinderen fotograferen vind ik ook geweldig om te doen. Ik ben rustig, gewoon en heel geduldig, mijn humor doet je wel ontspannen voor de camera

Volg mij ook op sociale media