Klik hier voor mijn portfolio

Bedrijven

Content om je bedrijf of organisatie te presenteren

fotogeniek, spontaan, emotie

Fotograferen is meer dan plaatjes schieten

Waar bedrijvigheid is moet winst gemaakt worden. Wat, waar en hoe wil je toch wel graag in beeld hebben, zodat je content kan plaatsen op je website of socialmedia-kanalen. Ik wil er wel voor zorgen dat jou bedrijf van (tip) top tot teen op beeld komt zodat jij jezelf, je bedrijf en je producten of diensten nog beter verkopen kan. Wil je ook graag je personeel in beeld, ook geen probleem, kijk maar eens bij Mensenfotografie Moet de omgeving waar het bedrijf is worden gefotografeerd, dat kan ik ook. Kieq eens eem bij Landschapsfotografie zou ik zo zeggen en overtuig jezelf.

Als je mij ingeschakeld, heb je direct met iemand te maken die de foto maakt, vorm geeft en ook nog eens een plek geeft op sociale media of daar hulp bij biedt. Ik ben eerlijk, nuchter en betrouwbaar. Nodig mij eens uit voor een bak koffie, dan kunnen we eens kennismaken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Volg mij ook op sociale media