Klik hier voor mijn portfolio

Gelegenheden

Recepties, feesten en partijen en andere bijeenkomsten

geruisloos, onzichtbaar

Ik sta garant voor een mooie reportage

Of het nu een grote gelegenheid is of een kleine, ik draai mijn hand er niet voor om.  Heb je een trouwerij, verjaardag, receptie of een heel ander soort bijeenkomst? En dat moet vastgelegd worden op beeld.  Ik sta garant voor een mooie reportage. Gewapend met camera’s en diverse lenzen beweeg ik me haast geruisloos en onzichtbaar als een militair door het veld der gelegenheid. Het vizier op scherp, zodat alles perfect op de gevoelige plaat komt, beelden waar nog over nagepraat wordt.  

Een feest dat in de boeken kan. Trouwens, wil je ook nog een boek als herinnering, dat kan ik ook regelen want ik kan ook prima iets vormgeven. Ik plaats niet alle foto’s in mijn portfolio i.v.m. privacy, soms maak ik de kinderen onherkenbaar, dus niet dat je denkt dat het een kwalitatieve mindere foto van mij is. Scroll naar onderen voor mijn portfolio. Ik ben beschikbaar om ervaring op te doen en om mijn portfolio uit te breiden.

Een tevreden opdrachtgever

Verjaardagsfeest

Tijdens het 95ste verjaardagsfeest van mijn vader heeft Anno een hele mooie fotoreportage gemaakt. Hij is de hele middag onopvallend aanwezig geweest, maar heeft iedereen op een mooie en spontane wijze op de foto gezet. Er is een hele mooie foto gemaakt, waarop de hele familie staat en zijn de afwezige familieleden er heel mooi in gefotoshopt! Ook de foto van mijn vader met al zijn achterkleinkinderen is prachtig geworden! Bedankt, Anno!

Tevens heb ik van de foto’s van dit feest een  mooi fotoboek mogen maken.

Volg mij ook op sociale media